CRM

Van Pipedrive tot Breakcold: De Beste CRM's Voor Bureaus (2024)

Van Pipedrive tot Breakcold: De Beste CRM's Voor Bureaus (2024)

Van Pipedrive tot Breakcold: De Beste CRM's Voor Bureaus (2024)

29 janv. 2024

29 janv. 2024

Table of Contents

  CRM voor bureaus | Breakcold


  Inleiding

  👋 Hallo daar, Breakcolders! Ben je klaar om je verkoopdoelen te verpletteren in 2024? Als je deel uitmaakt van een bureau, weet je hoe belangrijk het is om de juiste tools te hebben om je klantrelaties te beheren en je team georganiseerd te houden.

  Daar komt een CRM van pas. Maar met meer dan 1000 CRMs op de markt, hoe weet je welke het beste past bij jouw bureau?

  🔍 Maak je geen zorgen, wij hebben het onderzoek voor je gedaan. We hebben reviews op G2 en Capterra, twee van de beste software review sites, doorgespit om de top CRMs voor bureaus in 2024 te vinden. Maar voordat we de lijst doornemen, laten we het hebben over waarom een CRM essentieel is voor het succes van jouw bureau.

  Waarom een CRM gebruiken voor een bureau?

  💰 Zoals Michael Jordan ooit zei (of bijna zei ahah), "De beste verkopen die je doet zijn degene waarbij je niet verkoopt." En dat is precies wat een CRM je kan helpen bereiken. Door het organiseren van je klantgegevens, het automatiseren van vervelende taken en het bieden van waardevolle inzichten, kan een CRM je helpen je te concentreren op het opbouwen van relaties en het sluiten van deals.

  Een bureau zou een Sales CRM moeten hebben omdat het hen helpt hun klanten en leads bij te houden, wat kan leiden tot meer verkoop en hogere inkomsten.

  Hier is een voorbeeld:

  Stel je voor dat je een limonadestand runt en je hebt een notitieboekje waarin je de namen en contactgegevens opschrijft van mensen die langskomen en interesse tonen in het kopen van limonade.

  Zonder een CRM zou het moeilijk zijn om te onthouden wie deze mensen zijn en wanneer ze zeiden dat ze terug zouden komen om te kopen. Maar met een CRM kun je al deze informatie op één plek bijhouden, waardoor het gemakkelijker wordt om potentiële klanten op te volgen en ze om te zetten in daadwerkelijke klanten.

  In meer technische termen kan een Sales CRM bureaus helpen om:

  • De productiviteit te verhogen door taken te automatiseren en workflows te stroomlijnen.

  • De communicatie en samenwerking tussen teamleden te verbeteren.

  • Kansen voor upselling en cross-selling aan bestaande klanten te identificeren.

  - Gegevens te analyseren om trends te identificeren en verkoopstrategieën te optimaliseren.

  Kortom, een Sales CRM is als een notitieboekje van een limonadestand op steroïden, waarmee bureaus klanten kunnen bijhouden en meer verkoop kunnen sluiten.

  🚀 Klaar om de perfecte CRM voor jouw bureau te vinden?

  Zonder verder oponthoud, laten we ons storten op onze topkeuze voor de beste CRM voor bureaus in 2024: Breakcold.

  CRM voor bureau 1: Breakcold

  🥇 Breakcold is een CRM om moderne B2B-relaties op te bouwen, niet in 2010. In vergelijking met traditionele CRMs stelt Breakcold je in staat om op een natuurlijke manier te communiceren met B2B-contacten binnen de CRM, niet alleen via e-mail, maar ook via LinkedIn en Twitter.

  CRM voor bureaus Breakcold | Breakcold


  Voordelen van Breakcold voor bureaus

  ✅ Je kunt de LinkedIn/Twitter-posts van je B2B-contacten aggregeren om tijd te besparen bij het onderzoeken van prospects.

  ✅ Je kunt LinkedIn/Twitter-posts liken, erop reageren en berichten/e-mails sturen naar je B2B-contacten op één plek, zodat je:

  • top of mind blijft tijdens een deal om deze te winnen

  • een band opbouwt met bestaande klanten om de retentie, feedback en mond-tot-mondreclame te vergroten

  • hoogwaardige leads genereert met snelle gepersonaliseerde outreach

  ✅ Ingebouwde cold email-sequenties om leads te genereren

  ✅ Je kunt virtuele assistenten of teamleden toewijzen om namens jou te communiceren

  ✅ Je kunt samengestelde feeds van je B2B-contacten maken om ze als team te betrekken

  ✅ Je kunt je traditionele CRM omzetten in een Social Selling CRM door je meest waardevolle leads naar Breakcold te sturen

  De top 1% van online verkopers bouwt de beste B2B-relaties op, maar ze moeten meer dan 1000 tabbladen per dag openen om dit te doen. De andere 99% heeft gewoon geen tijd of energie om dit te doen, Breakcold helpt je dit op te lossen om lid te worden van de 1% club.

  We hopen je snel te zien als Breakcolders 🧊🔨

  CRM voor bureaus Breakcold Pipeline | Breakcold


  Nadelen van Breakcold voor bureaus

  🚫 Gebrek aan integraties: Breakcold is nog steeds een jong product, dus de integraties zijn zeer beperkt in vergelijking met traditionele CRMs.

  Prijzen van Breakcold

  💸 Over prijzen gesproken, laten we de plannen en prijzen van Breakcold eens bekijken:

  👉 Breakcold CRM-plan: $29 per maand met onbeperkte gebruikers

  👉 Breakcold+ plan: $49 per maand met onbeperkte gebruikers

  Conclusie over Breakcold

  Hoewel Breakcold de jongste CRM voor bureaus op deze lijst is, is deze zwakte juist de kracht omdat de CRM-software is ontworpen om deals te sluiten in onze moderne tijd.

  💡 Pro-tip: Breakcold heeft een gratis plan waarmee je een gratis LinkedIn-engagementlijst kunt starten.

  CRM voor bureaus Breakcold voorbeeld | Breakcold


  Als je op zoek bent naar een sales CRM om B2B-relaties sneller dan ooit op te bouwen, dan is Breakcold de weg te gaan.

  CRM voor Agency 2: Close.io

  🥈 Close.io is een sales CRM speciaal gebouwd voor startups en SMB's. Het staat bekend om zijn eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en krachtige automatiseringsfuncties.

  CRM voor Agencies Close.io | Breakcold


  Voordelen van Close.io voor agencies

  Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van Close.io voor uw bureau:

  ✅ Eenvoudig in gebruik: Close.io heeft een eenvoudige, intuïtieve interface waarmee uw team direct aan de slag kan. U kunt de pijplijn aanpassen aan uw verkoopproces, en de drag-and-drop-interface maakt het gemakkelijk om deals van de ene fase naar de volgende te verplaatsen.

  ✅ Krachtige automatisering: De automatiseringsfuncties van Close.io zijn een gamechanger voor bureaus. U kunt geautomatiseerde e-mailreeksen instellen, follow-up taken en zelfs telefoongesprekken maken en opnemen rechtstreeks binnen het platform. Dit bespaart uw team tijd en zorgt ervoor dat er geen leads verloren gaan.

  ✅ Robuuste rapportage: Close.io biedt gedetailleerde rapporten over de prestaties van uw team, inclusief statistieken zoals conversieratio's, dealgrootte en leadbronnen. Deze gegevens kunnen u helpen gebieden voor verbetering te identificeren en datagestuurde beslissingen te nemen.

  CRM voor Agencies Close.io Inbox | Breakcold


  Nadelen van Close.io voor agencies

  Maar, zoals elke CRM, heeft Close.io zijn nadelen. Hier zijn een paar mogelijke nadelen om te overwegen:

  🚫 Prijs: Close.io is aan de prijzige kant, met plannen die beginnen bij $65 per gebruiker per maand. Hoewel de krachtige automatiseringsfuncties van het platform u op de lange termijn tijd en geld kunnen besparen, kan de upfront-kosten voor sommige bureaus een belemmering zijn.

  🚫 Beperkte integraties: Hoewel Close.io integreert met populaire tools zoals Zapier en Slack, heeft het niet zoveel integraties als sommige andere CRMs op de markt. Als uw bureau sterk afhankelijk is van andere softwaretools, kan dit een potentiële beperking zijn.

  Prijzen van Close.io

  💸 Over prijzen gesproken, laten we de plannen en prijzen van Close.io bekijken:

  👉 Basisplan: $65 per gebruiker per maand, inclusief alle basisfuncties plus e-mailautomatisering, power dialer en call recording.

  👉 Pro-plan: $110 per gebruiker per maand, inclusief alle startup-functies plus geavanceerde rapportage en analyse, outbound dialing en teambeheertools.

  👉 Aangepast plan: Aangepaste prijs op basis van de specifieke behoeften van uw bureau, inclusief alle zakelijke functies plus toegewijde ondersteuning en onboarding.

  Conclusie over Close.io

  Hoewel Close.io misschien niet de goedkoopste CRM op de markt is (als je alle functies wilt, anders begint het bij $29), biedt het een krachtige set functies die uw bureau kunnen helpen zijn verkoopproces te stroomlijnen en meer deals te sluiten.

  💡 Pro-tip: Close.io biedt een gratis proefperiode van 14 dagen, zodat u het platform kunt testen voordat u zich aanmeldt voor een plan.

  Kortom, als u op zoek bent naar een sales CRM die gemakkelijk te gebruiken is, krachtige automatiseringsfuncties heeft en gedetailleerde rapportage biedt, is Close.io een topkeuze voor bureaus in 2024. Hoewel het duurder kan zijn dan sommige andere CRMs op de markt, kunnen de functies en voordelen uw bureau helpen zijn verkoop te stimuleren en sterkere klantrelaties op te bouwen.

  Nu we Close.io hebben behandeld, laten we eens kijken naar een andere populaire CRM voor bureaus: Pipedrive.

  CRM voor Agency 3: Pipedrive

  🥉 Pipedrive is een populaire sales CRM die bekend staat om zijn visuele, intuïtieve interface en krachtige automatiseringsfuncties.

  CRM voor Agencies Pipedrive | Breakcold


  Voordelen van Pipedrive voor agencies

  Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van Pipedrive voor uw bureau:

  ✅ Visuele pijplijn: De visuele pijplijn van Pipedrive maakt het gemakkelijk om te zien waar elke deal staat in het verkoopproces. U kunt de pijplijnfasen aanpassen aan uw verkoopproces en gemakkelijk deals van de ene fase naar de volgende slepen en neerzetten.

  ✅ Automatisering: De automatiseringsfuncties van Pipedrive helpen de workflow van uw team te stroomlijnen. U kunt geautomatiseerde e-mailreeksen instellen, follow-up taken en zelfs vergaderingen plannen rechtstreeks binnen het platform.

  ✅ Integratie: Pipedrive integreert met een breed scala aan tools, waaronder Zapier, Trello en Slack. Dit maakt het gemakkelijk om gegevens te synchroniseren tussen Pipedrive en andere tools die uw team gebruikt.

  CRM voor Agencies Pipedrive 2 | Breakcold


  Nadelen van Pipedrive voor agencies

  Echter, zoals elke CRM, heeft Pipedrive zijn nadelen. Hier zijn een paar mogelijke nadelen om te overwegen:

  🚫 Steile leercurve: De interface van Pipedrive kan even wennen zijn, vooral als uw team gewend is aan een andere CRM. Dit kan de adoptie vertragen en het moeilijker maken om snel aan de slag te gaan.

  Prijzen van Pipedrive

  💸 Over prijzen gesproken, laten we de plannen en prijzen van Pipedrive bekijken:

  👉 Essentieel plan: $15 per gebruiker per maand, inclusief alle basisfuncties plus e-mailintegratie, chat- en telefoonondersteuning en 2 GB opslag.

  👉 Geavanceerd plan: $29 per gebruiker per maand, inclusief alle essentiële functies plus e-mailmarketing, geavanceerde rapportage en 5 GB opslag.

  👉 Professioneel plan: $59 per gebruiker per maand, inclusief alle geavanceerde functies plus omzetprognoses, workflowautomatisering en 100 GB opslag.

  👉 Enterprise-plan: Aangepaste prijs op basis van de specifieke behoeften van uw bureau, inclusief alle professionele functies plus toegewijde ondersteuning en onboarding.

  Conclusie over Pipedrive

  Hoewel Pipedrive misschien niet zoveel functies heeft als sommige andere CRMs op de markt, kunnen de visuele pijplijn en automatiseringsfuncties uw bureau helpen zijn verkoopproces te stroomlijnen en meer deals te sluiten.

  💡 Pro-tip: Pipedrive biedt een gratis proefperiode van 14 dagen, zodat u het platform kunt testen voordat u zich aanmeldt voor een plan.

  Kortom, als u op zoek bent naar een sales CRM die visueel intuïtief is en krachtige automatiseringsfuncties heeft, is Pipedrive een solide keuze voor bureaus in 2024. Hoewel het misschien niet zoveel rapportagefuncties heeft als andere CRMs op de markt, maken de integratie met andere tools en betaalbare prijzen het een populaire keuze voor startups en SMB's.

  CRM voor Agency 4: Go High-level

  Go High-level is een uitgebreide sales CRM die is ontworpen om bureaus te helpen hun verkoopproces te stroomlijnen en hun klantrelaties te verbeteren.

  CRM voor bureaus Go High-Level | Breakcold


  Voordelen van Go High-level voor bureaus

  Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van Go High-level:

  ✅ Bureauspecifieke functies: Go High-level bevat een reeks functies die speciaal zijn ontworpen voor bureaus, waaronder white-labeling, multi-clientbeheer en automatische klantenrapportage.

  ✅ Geautomatiseerde follow-up: Met Go High-level kunt u geautomatiseerde follow-up-sequenties instellen om ervoor te zorgen dat leads niet door de mazen van het net glippen. Dit kan de reactietijd van uw team verbeteren en uw conversieratio verhogen.

  ✅ Integraties: Go High-level integreert met een breed scala aan tools, waaronder Zapier, Stripe en Mailchimp. Dit maakt het gemakkelijk om gegevens te synchroniseren tussen Go High-level en andere tools die uw team gebruikt.

  Nadelen van Go High-level voor bureaus

  Net als elke CRM heeft Go High-level echter zijn nadelen. Hier zijn een paar mogelijke nadelen om te overwegen:

  🚫 Complexiteit: Go High-level kan complex zijn om op te zetten en te gebruiken, vooral als uw team gewend is aan een andere CRM. Dit kan de adoptie vertragen en het moeilijker maken om snel aan de slag te gaan.

  🚫 Prijsstelling: Go High-level is een duurdere CRM in vergelijking met andere op de markt. Dit kan geen goede match zijn voor startups of kleinere bureaus met beperkte budgetten.

  Prijsstelling van Go High-level voor bureaus

  CRM voor bureaus Go High-Level prijsstelling | Breakcold


  💸 Over prijsstelling gesproken, laten we de plannen en prijzen van Go High-level bekijken:

  👉 Standaardplan: $97 per maand, inclusief alle basisfuncties plus white-labeling, multi-clientbeheer en automatische klantenrapportage.

  👉 Pro-plan: $297 per maand, inclusief alle standaardfuncties plus aangepaste domeinen, geavanceerde automatiseringen en SMS-marketing.

  👉 Agency-plan: $497 per maand, inclusief alle pro-functies plus aangepaste integraties, prioriteitsondersteuning en bureauspecifieke functies.

  Conclusie over Go High-level

  Hoewel Go High-level misschien niet de meest betaalbare CRM op de markt is, kunnen de bureauspecifieke functies en uitgebreide automatiseringsmogelijkheden uw bureau helpen de efficiëntie te verhogen en de verkoop te stimuleren.

  Kortom, als u op zoek bent naar een CRM die speciaal is ontworpen voor bureaus en een scala aan uitgebreide functies bevat, kan Go High-level de beste keuze zijn voor uw bureau in 2024. Als u echter een beperkt budget heeft of niet alle bureauspecifieke functies nodig heeft, zijn Breakcold, Pipedrive of Close.io misschien betere alternatieven om te overwegen.

  CRM voor Agency 5: Nimble CRM

  Laten we onze lijst afsluiten met Nimble CRM, een populaire optie voor bureaus die hun verkoopprocessen en klantrelaties willen verbeteren.

  Nimble CRM is een cloudgebaseerd platform dat CRM, contactbeheer en integratie van sociale media combineert in één gebruiksvriendelijke tool.

  CRM voor bureaus Nimble CRM | Breakcold


  Voordelen van Nimble CRM voor bureaus

  Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van Nimble CRM:

  Contactbeheer: Nimble CRM maakt het gemakkelijk om uw contacten te beheren, inclusief het automatisch ophalen van gegevens uit sociale media profielen. Dit kan uw team helpen om op de hoogte te blijven van de laatste informatie en hun outreach beter te personaliseren.

  ✅ Integratie van sociale media: Nimble CRM integreert met populaire sociale media platforms zoals Twitter, LinkedIn en Facebook, waardoor uw team rechtstreeks vanaf het platform met leads en klanten kan communiceren.

  ✅ Aanpasbare pipelines: Met Nimble CRM kunt u aanpasbare pipelines maken die aansluiten bij het specifieke verkoopproces van uw bureau. Dit kan de zichtbaarheid verbeteren en ervoor zorgen dat iedereen in uw team op dezelfde pagina zit.

  CRM voor bureaus Nimble CRM 2 | Breakcold


  Nadelen van Nimble CRM voor bureaus

  Net als elke CRM heeft Nimble CRM echter zijn nadelen. Hier zijn een paar mogelijke nadelen om te overwegen:

  🚫 Beperkte functies: In vergelijking met andere CRMs op de markt heeft Nimble CRM beperkte functies en integraties. Dit kan geen goede match zijn voor grotere bureaus met complexere verkoopprocessen.

  🚫 Prijsstelling: Nimble CRM is geprijsd aan de hogere kant in vergelijking met andere CRMs, wat misschien niet ideaal is voor kleinere bureaus met beperkte budgetten.

  Prijsstelling van Nimble CRM

  💸 Over prijsstelling gesproken, laten we de plannen en prijzen van Nimble CRM bekijken:

  👉 $29,90 per gebruiker per maand

  Conclusie over Nimble CRM

  Hoewel Nimble CRM misschien niet zoveel functies heeft als sommige van de andere CRMs op onze lijst, kunnen de contactbeheer- en integratiemogelijkheden van sociale media uw bureau helpen om outreach beter te personaliseren en in contact te komen met leads en klanten.

  Als uw bureau deze mogelijkheden waardeert en bereid is te investeren in een duurdere CRM, kan Nimble CRM een goede keuze zijn voor uw bureau in 2024.

  Concluderend, als het gaat om het kiezen van de beste CRM voor jouw bureau in 2024, zijn er veel factoren om rekening mee te houden, waaronder de specifieke behoeften van jouw bureau, budget en verkoopproces. Breakcold, Close.io, Pipedrive, Go High-level en Nimble CRM zijn allemaal sterke kanshebbers, elk met hun eigen unieke voordelen en nadelen.

  Door elke CRM zorgvuldig te evalueren en gebruik te maken van gratis proefversies, kun je de CRM vinden die het beste past bij de behoeften van jouw bureau en je team helpen meer verkopen te sluiten in 2024.

  Welke CRM past het beste bij jouw bureau?

  CRM voor bureaus voorbeelden | Breakcold


  Nu we de voor- en nadelen van vier top-CRMs voor bureaus hebben besproken, laten we eens kijken welke CRM het beste past bij verschillende bureauscenario's.

  Scenario 1: Digitaal marketingbureau met minder dan 10 werknemers

  De enige verkoper is de oprichter.

  Als je een digitaal marketingbureau bent met een klein team en een beperkt budget, is Breakcold CRM misschien de beste keuze voor jou.

  Scenario 2: SEO-bureau met meer dan 20 werknemers

  3 verkopers in het team.

  Als je een SEO-bureau bent met een groter team en meer verkopers, is Pipedrive of Breakcold misschien een betere optie voor jou. De aanpasbare pijplijnen en verkoopgerichte functies van Pipedrive kunnen je team helpen georganiseerd te blijven en meer deals te sluiten. Bovendien heb je met meer verkopers waarschijnlijk meer robuuste functies nodig om leads en verkopen te beheren.

  Scenario 3: Leadgeneratiebureau met 40 werknemers, virtuele assistenten om de CRM te beheren

  Als je een leadgeneratiebureau bent met een groter team en virtuele assistenten om je CRM te helpen beheren, is Go High-level misschien de beste keuze voor jou. De marketing- en automatiseringsfuncties van Go High-level kunnen je helpen je leadgeneratieprocessen te stroomlijnen, terwijl het aanpasbare dashboard virtuele assistenten kan helpen leads effectiever te beheren.

  CRM gebruikt door beroemde bureau-eigenaren

  CRM voor bureaus Gary Vaynerchuk | Breakcold


  Natuurlijk zijn deze scenario's slechts voorbeelden en hangt de beste CRM voor jouw bureau af van jouw specifieke behoeften en budget. Als het gaat om het gebruik van een verkoop-CRM, hebben zelfs enkele van de grootste namen in de bureauwereld deze tools gebruikt om hun verkoopprocessen te stroomlijnen en groei te stimuleren.

  CRM gebruikt door het bureau VaynerMedia

  👉 Gary Vaynerchuk: Oprichter en CEO van VaynerMedia, Gary Vaynerchuk is een bekende voorstander van het gebruik van verkoop-CRMs om verkoopprocessen te verbeteren en groei te stimuleren.

  In een interview met SalesHacker deelde hij dat zijn bureau een aangepaste CRM gebruikt die is gebouwd op Salesforce, waardoor zijn team hun pijplijn kan beheren en prestatie-indicatoren kan bijhouden.

  CRM gebruikt door het bureau Moz

  👉 Rand Fishkin: Oprichter van SEO-bureau Moz en huidige CEO van SparkToro, Rand Fishkin heeft ook gesproken over het belang van het gebruik van verkoop-CRMs. In een interview met Entrepreneur merkte hij op dat Moz HubSpot CRM gebruikt om hun verkooppipeline te beheren en hun voortgang naar omzetdoelen bij te houden.

  CRM gebruikt door het bureau DigitalMarketer

  👉 Ryan Deiss: Oprichter en CEO van digitaal marketingbureau DigitalMarketer, Ryan Deiss heeft het succes van zijn bureau mede toegeschreven aan het gebruik van een verkoop-CRM. In een interview met CRM Buyer deelde hij dat zijn team Infusionsoft gebruikt om hun pijplijn te beheren, leads bij te houden en hun verkoopproces te automatiseren.

  Dit zijn slechts enkele voorbeelden van bureau-eigenaren die succes hebben gevonden met het gebruik van verkoop-CRMs. Door deze tools te adopteren, hebben ze hun verkoopprocessen kunnen stroomlijnen, leadbeheer kunnen verbeteren en uiteindelijk groei kunnen stimuleren voor hun bureaus.

  À propos de l'auteur

  Arnaud Belinga

  Breakcold Youtube Channel

  Closez 2X plus de deals avec

  Breakcold CRM de Vente

  Essai gratuit

  *Aucune carte de crédit requise

  Essayez Breakcold MAINTENANT

  Êtes-vous prêt à accélérer votre pipeline de ventes ?

  Rejoignez plus de +1000 agences, startups et consultants qui concluent des affaires avec Breakcold Sales CRM

  Essayez Breakcold MAINTENANT

  Êtes-vous prêt à accélérer votre pipeline de ventes ?

  Rejoignez plus de +1000 agences, startups et consultants qui concluent des affaires avec Breakcold Sales CRM

  Essayez Breakcold MAINTENANT

  Êtes-vous prêt à accélérer votre pipeline de ventes ?

  Rejoignez plus de +1000 agences, startups et consultants qui concluent des affaires avec Breakcold Sales CRM