Koude e-mail

Een agentschap beginnen: Van idee tot $10k/maand in 4 uur tijd

Een agentschap beginnen: Van idee tot $10k/maand in 4 uur tijd

Een agentschap beginnen: Van idee tot $10k/maand in 4 uur tijd

5 mars 2023

5 mars 2023

Table of Contents

  How to Start An Agency: From Idea to $10k/Month in 4 Hours

  Waarom ik een agentschap ben begonnen?

  Een bedrijf starten is altijd een uitdaging, vooral als het gaat om het starten van een agentschap dat digitale diensten verkoopt. Maar wat als ik u vertel dat het niet zo moeilijk is als het lijkt? In dit artikel ga ik mijn persoonlijke ervaring delen over hoe ik een agentschap begon en bijna van nul naar 10K per maand ging in slechts 4 uur.

  Ik zal u wat achtergrondinformatie geven. Ik beheer een CRM-software, en de meeste van onze klanten zijn eigenaars van agentschappen. Ik was dus benieuwd of het echt moeilijk is om een agentschap te beginnen of een digitale dienst te verkopen. In november 2022 was ik behoorlijk depressief omdat ik niet zeker wist of we onze verkoopsoftware opnieuw zouden kunnen opbouwen. Ik besloot te proberen een agentschap te beginnen en te kijken of het een plan B kan zijn als mijn software niet werkt.

  In slechts 4 uur kon ik een offerte maken, een website maken, koude e-mailcampagnes versturen en telefoontjes krijgen. Ik heb het hele proces opgenomen, en in dit artikel laat ik u de resultaten zien en hoe gemakkelijk het was om telefoontjes te krijgen en deals te sluiten.

  Disclaimer, hier zijn de oneerlijke voordelen die ik kreeg:

  • Ik had al een koud email domein warm up

  • Ik had al toegang tot specifieke software

  Hoeveel zou het gekost hebben om hetzelfde te doen:

  • Breakcold: $49/mo

  • Typdream: $0/mo

  • Apollo: $19/mo

  • Google domein + Google Workspace + opwarmen: $24$

  Stap 1: Een aanbod creëren

  Het eerste wat ik deed was een aanbod creëren. Ik wilde me richten op mensen die geld hebben en maandelijks kunnen betalen. Ik wilde mijn tijd niet verspillen aan mensen die zich zouden afmelden voor mijn maandelijkse dienst. Dus richtte ik mij op B2B-starters die ten minste een seed round of een series A hadden opgehaald. Deze bedrijven hebben een financieringsbereik van 1 miljoen tot 10 miljoen, maar zijn nog niet gestructureerd genoeg om een team te hebben dat het bedrijf voor elk onderdeel runt. Zij besteden veel zaken uit, en dat is waar mijn bureau om de hoek komt kijken.

  1°) Een niche kiezen

  De tweede stap was het kiezen van het aanbod. De trend is nu om te gaan voor TikTok-bureaudiensten, TikTok-advertenties, organische advertenties, hergebruik van inhoud, enz. Maar ik wilde niet zijn zoals iedereen. Ik wilde me onderscheiden van de massa. Dus besloot ik een Twitter ghostwriting service** aan te bieden. Ik zou contact opnemen met de medeoprichters van B2B startups. Het was een uniek aanbod en ik wist dat het onweerstaanbaar voor hen zou zijn.

  2°) Maak een website

  How to Start An Agency Create A Website | Breakcold

  Ik creëerde de activa van de website met Figma_.

  Vervolgens maakte ik een website met behulp van een websitebouwer genaamd Typedream. Het kostte me slechts een uur om de website te bouwen. Ik nam niet eens de moeite om een domeinnaam te kopen; het was gewoon een basis website met mijn gezicht erop. De website bood Twitter diensten aan voor B2B startups, en de kop luidde: "Twitter wordt onderschat door startups om sneller te groeien."

  Deze website is ontworpen om inspiratie te bieden voor B2C startups, maar wij hebben een sterke expertise in B2B SaaS. Ik was in staat om deze expertise te gebruiken om verkeer te genereren en mijn Twitter following te laten groeien van 0 naar 8.000 in slechts 5 maanden. Daarom besloot ik een agentschap op te richten dat dezelfde expertise aan anderen kon aanbieden. Ik verkocht voornamelijk het Unicorn plan, wat inhoudt dat ik Twitter threads schrijf en actief ben voor klanten. Het maken van de website was snel en gemakkelijk, het duurde slechts 1-1,5 uur.

  Hoe start u een Agency Pricing Offer | Breakcold

  Ik verkocht voornamelijk het UNICORN-plan.

  2°) Stuur koude e-mails

  Zodra u een concurrerend aanbod hebt, is het belangrijk om prospects te bereiken. Hiervoor zijn gegevens nodig, en als u niet aan cold calling doet, moet u een e-mailzoekprogramma gebruiken om leads te genereren. U moet onderscheid maken tussen koude en warme leads, en vervolgens de verkoop sluiten. Ik vond Apollo erg nuttig in dit proces. Met een VPN kan het zo goedkoop zijn als $19 per maand, maar zonder VPN kost het $99 per maand. Echter, voor de waarde die u krijgt, is het zeker de moeite waard. Apollo biedt toegang tot LinkedIn Sales Navigator en e-mailadressen.

  Om prospects te vinden, gebruikte ik filters om te zoeken naar mede-oprichters van B2B startups in de computer software industrie die gevestigd waren in New York. Hoewel ik meer filters had, vond ik met deze methode 57 potentiële prospects** (in de video had ik in werkelijkheid minder dan 150 prospects).

  Hoe een koude e-mail van een agentschap te starten | Breakcold

  De eigenlijke e-mail is een beetje anders als u naar de video kijkt.

  Mijn e-mailreeks draaide om het bieden van waarde en het geven van cijfers om mijn beweringen te staven. Mensen lezen graag cijfers in hun e-mails, dus ik zorgde ervoor dat ik enkele indrukwekkende statistieken opnam over hoe ik hen kon helpen hun Twittervolgers te laten groeien en websiteverkeer te genereren. Ik creëerde zelfs een neppersoon genaamd Sophie Williams**, het hoofd van Twitch Unicorns, zodat het leek alsof ik een team van experts achter me had staan.

  Goed, laten we dus meteen in de details van deze koude e-mailcampagne duiken. De preview van de e-mail was eenvoudig, en de e-mail zelf was kort en bondig. Hierdoor konden prospects het aanbod snel begrijpen en tijdig reageren. Het responspercentage voor de campagne was ongeveer 6%, wat vrij gemiddeld is, maar alle zes reacties waren positief, en dat is winst in mijn boek. De totale waarde van deze deals was meer dan 10K per maand. Het was een enorm succes, en ik was trots op wat ik had bereikt.

  3°) Bellen

  Zodra ik mijn reacties had, zette ik een aantal gesprekken op met behulp van een agendalink van het nephoofd groei dat ik had gecreëerd.

  De gesprekken verliepen heel goed. Ik kon op een persoonlijk niveau contact leggen met de medeoprichters, hun pijnpunten begrijpen en hun een oplossing bieden die ze niet konden weerstaan. Ik nam de gesprekken op, en het was interessant om te zien hoe gemakkelijk het was om de gesprekken te voeren en de deals te sluiten.

  Hoe een presentatie van een agentschap te beginnen | Breakcold

  Ik maakte een super gepersonaliseerd deck voor mijn eerste agentschapsgesprek ooit

  In het algemeen werkte dit eenvoudige aanbod vrij goed voor deze koude e-mailcampagne, en misschien kan ik u met mijn eigen persoonlijke touch een paar clips laten zien waarin ik het gezicht van de persoon onherkenbaar maak, natuurlijk. Het gaat erom het eenvoudig en direct te houden, en dat is wat voor mij werkte.

  Toch moest ik sommige gesprekken schrappen en nooit opvolgen om deals te sluiten**. De reden hiervoor is dat wij onze verkoopsoftware opnieuw hebben opgebouwd, en die deed het goed. Maar als u de video van deze blogpost bekijkt, zult u zien dat ik een aantal gesprekken heb gevoerd en er een heb opgenomen.

  4°) follow-up

  Als ik de deal wilde sluiten, zou ik de leads uit mijn campagnes overbrengen naar het CRM-gedeelte van onze software en de leads opvolgen. Het is een eenvoudige strategie, maar ze werkt**.

  Kortom, het opvolgen van leads is een cruciaal onderdeel van het sluiten van deals in de B2B-wereld. En met behulp van CRM-software en social media aggregators zoals Breakcold, is het nu gemakkelijker om warme leads bij te houden en hen op een zeer persoonlijke manier te benaderen. Door toegang te hebben tot de LinkedIn- en Twitter-profielen van een prospect, kunt u een beter inzicht krijgen in hun interesses en activiteiten, en die informatie gebruiken om sterkere relaties met hen op te bouwen.

  Hoe begint u een verkooppijplijn van een agentschap?

  Zo kunt u het verschil maken om sneller deals te sluiten_.

  Maar het gaat niet alleen om het versturen van algemene follow-up e-mails. U moet creatief zijn en nieuwe manieren vinden om met uw prospects in contact te komen. Misschien is het sturen van een gepersonaliseerde DM op Twitter, of het delen van een interessant artikel op LinkedIn. En met de hulp van assistenten kunt u sommige van deze taken zelfs automatiseren, waardoor het gemakkelijker wordt om uw prospects te volgen en meer deals te sluiten.

  Uiteindelijk is de sleutel tot het sluiten van meer B2B-deals het vasthoudend zijn, maar ook een zeer persoonlijke aanpak. Met de juiste hulpmiddelen en technieken kunt u koude leads omzetten in warme leads, en uiteindelijk meer deals sluiten voor uw bedrijf.

  À propos de l'auteur

  Arnaud Belinga

  Breakcold Youtube Channel

  Closez 2X plus de deals avec

  Breakcold CRM de Vente

  Essai gratuit

  *Aucune carte de crédit requise

  Essayez Breakcold MAINTENANT

  Êtes-vous prêt à accélérer votre pipeline de ventes ?

  Rejoignez plus de +1000 agences, startups et consultants qui concluent des affaires avec Breakcold Sales CRM

  Essayez Breakcold MAINTENANT

  Êtes-vous prêt à accélérer votre pipeline de ventes ?

  Rejoignez plus de +1000 agences, startups et consultants qui concluent des affaires avec Breakcold Sales CRM

  Essayez Breakcold MAINTENANT

  Êtes-vous prêt à accélérer votre pipeline de ventes ?

  Rejoignez plus de +1000 agences, startups et consultants qui concluent des affaires avec Breakcold Sales CRM